ویرایش محتوا

Herberis - Fazldarou

knowledge based Fazl Darou company is created by a group of research pharmacists with trusting the natives and their knowledge in 2018. the aim of Fazl Darou is to produce pharmaceutical products needed by the country.

Contacts

آنچه که باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید

  • Home
  • -
  • اختلالات چربی خون
  • -
  • آنچه که باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید
آنچه که باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید

آنچه که باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید

اختلال چربی چیست؟

اگر پزشکتان بگوید که شما دارای اختلال چربی هستید، به این معنی است که سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم LDL و چربی هایی به نام تری گلیسیرید یا هر دو در خون شما بالاست. سطوح بالای این موارد  خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.

انواع کلسترول در بدن :

برای درک داشتن اختلال چربی، باید در مورد کلسترول بیش تر بدانید. دو شکل عمده کلسترول موجود در بدن شما، لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) هستند.

LDL که گاهی اوقات به عنوان “کلسترول بد” شناخته می شود ، که توسط بدن شما ساخته می شود و همچنین توسط بدن شما از غذاهای غنی از کلسترول مانند گوشت قرمز و محصولات لبنی جذب می شود LDL می تواند با سایر چربی ها و مواد موجود در خون ترکیب شود و در شریان های شما انسداد ایجاد کند.

انسداد در رگ های شما می تواند جریان خون شما را کاهش دهد و باعث مشکلات جدی سلامتی مانند بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته شود. به دلیل اثرات بالقوه آن، پزشکان سطوح پایین تر LDL را توصیه می کنند.

HDL که گاهی اوقات به عنوان “کلسترول خوب” شناخته می شود، اثر محافظتی بر قلب شما دارد. HDL کلسترول مضر را از شریان های شما خارج می کند. پزشکان معمولاً توصیه می کنند که سطح کلسترول HDL بالاتری داشته باشید.

تری گلیسیرید چیست ؟

تری گلیسیرید نوعی چربی است که بیشتر از غذایی که می خورید دریافت می کنید. بدن شما همچنین زمانی که کالری اضافی را برای ذخیره سازی به چربی تبدیل می کند، آن را تولید می کند. برخی از تری گلیسیریدها برای برخی عملکردهای

سلولی ضروری هستند، اما مقدار زیاد آن ناسالم است. مانند LDL

علت کلسترول خون و تری گلیسیرید بالا چیست؟

غذاهای سرشار از انواع خاصی از چربی ها، شرایط پزشکی خاص و عوامل دیگر می توانند باعث افزایش کلسترول خون و تری گلیسیرید بالا شوند.

دو نوع چربی برای افزایش سطح کلسترول شناخته شده است :

چربی های اشباع شده: چربی های اشباع شده می توانند سطح LDL شما را افزایش دهند. برخی از غذاهای گیاهی مانند روغن نارگیل حاوی چربی های اشباع شده هستند. با این حال، چربی اشباع شده بیشتر در محصولات غذایی حیوانی زیر وجود دارد.

  • پنیر
  • شیر
  • کره

چربی های ترانس: چربی های ترانس یا اسیدهای چرب ترانس بدتر از چربی های اشباع هستند ، زیرا می توانند سطح LDL شما را افزایش داده و سطح HDL را کاهش دهند. برخی از چربی های ترانس به طور طبیعی در محصولات حیوانی یافت می شوند.

شرایط پزشکی:

برخی شرایط پزشکی می توانند بر سطح کلسترول شما تأثیر بگذارند. سطح کلسترول خون بالا می تواند ناشی از موارد زیر باشد :

  • دیابت
  • کم کاری تیروئید
  • سندرم متابولیک
  • سندرم کوشینگ
  • سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • بیماری کلیوی
  • دلایل دیگر

در سایت هربریس بخوانید !!                                                              آیا تا به حال نام  سندروم متابولیک را شنیده اید؟

سایر دلایل سطح کلسترول بالا عبارتند از :

عدم ورزش:

ورزش نکردن کافی می تواند سطح LDL شما را افزایش دهد. همچنین، ورزش نشان داده شده است که سطح HDL سالم شما را افزایش می دهد.

سیگار کشیدن:

 سیگار کشیدن همچنین می تواند کلسترول بد شما را افزایش دهد و باعث ایجاد پلاک در عروق شما شود.

ژنتیک:

 اگر کلسترول بالا در خانواده شما وجود دارد، شما در معرض خطر ابتلا به کلسترول بالا هستید.

علائم کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا :

کلسترول بالا معمولاً هیچ علامتی ایجاد نمی کند. علائم آن ممکن است تنها زمانی ظاهر شوند که کلسترول افزایش یافته آسیب قابل توجهی ایجاد کرده باشد. به عنوان مثال، این علائم ممکن است به شکل علائم بیماری قلبی، مانند درد قفسه سینه (آنژین) یا حالت تهوع و خستگی باشد. حمله قلبی یا سکته مغزی ممکن است ناشی از کلسترول کنترل نشده، باشد.

اختلال لیپید چگونه تشخیص داده می شود؟

برای بررسی سطح کلسترول شما، پزشک آزمایش خونی به نام پروفایل لیپیدی یا پانل چربی را تجویز می کند. این آزمایش کلسترول تام هر دو LDL) و HDL ( و تری گلیسیرید را اندازه گیری می کند. قبل از انجام این آزمایش، پزشک احتمالاً از شما می خواهد که حداقل به مدت 8 تا 12 ساعت از خوردن و نوشیدن مایعات غیر از آب خودداری کنید. سطح کلسترول کل شما نباید بیشتر از 200 میلی گرم در دسی لیتر باشد.

گزینه های درمانی برای اختلال چربی چیست؟

ترکیبی از داروها و تغییر سبک زندگی یک برنامه درمانی رایج ، برای اصلاح کلسترول و تری گلیسیرید بالا است. پزشک شما همچنین ممکن است مکمل های خاصی را پیشنهاد کند.

داروها :

انواع مختلفی از داروها برای درمان اختلالات چربی استفاده می شود . پیشنهاد ما به شما یک فرآورده ای طبیعی حاوی  عصاره تغلیظ شده ریشه و ساقه گیاه زرشک است که می تواند به طور موثرتری در  اختلالات چربی خون نقش داشته باشد.

آنچه باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید

 

در سایت هربریس بخوانید!!                                                                  گلوکوبر 300 – خرید گلوکوبر 300

مکمل :

اسیدهای چرب امگا 3 موجود بدون نسخه،  معمولا برای کاهش سطح تری گلیسیرید و LDL استفاده می شود. اسیدهای چرب امگا 3 چربی های غیر اشباع هستند،  که به طور طبیعی در ماهی های چرب مانند سالمون یافت می شوند. روغن های گیاهی مانند کانولا و روغن زیتون نیز حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

تغییر سبک زندگی :

پیروی از یک رژیم غذایی سالم و ورزش کافی می تواند به شما در کاهش سطح کلسترول کمک کند. همین مراحل می تواند در وهله اول از اختلالات چربی جلوگیری کند.

چگونه می توانم از کلسترول و تری گلیسیرید بالا جلوگیری کنم؟

انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند که بیش از 6 درصد از کالری روزانه شما از چربی های اشباع شده تامین نشود. همچنین توصیه می کند در صورت امکان از مصرف چربی های ترانس اجتناب کنید. خوردن مقدار زیادی غلات کامل، میوه ها و سبزیجات نیز می تواند کلسترول بالا را کاهش دهد.

آنچه باید در مورد کلسترول و تری گلیسیرید خون بالا بدانید

 

راه های دیگری که می تواند به شما در حفظ سطح کلسترول و تری گلیسیرید سالم کمک کند عبارتند از:
  • خوردن مرغ بدون پوست بدون چربی
  • خوردن گوشت بدون چربی
  • خوردن لبنیات کم چرب یا بدون چربی
  • حداقل 30 دقیقه در روز و 4 روز در هفته ورزش کردن
  • اجتناب از فست فود، غذاهای ناسالم و گوشت های فرآوری شده
  • خوردن غذاهای کبابی به جای غذاهای سرخ شده
  • مصرف الکل کمتر، الکل باعث افزایش سطح تری گلیسیرید می شود

داروها و تغییر شیوه زندگی می تواند به کاهش سطح کلسترول شما کمک کند. برای بهبود سلامت و کاهش خطر بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته از برنامه درمانی پزشک خود پیروی کنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *