ویرایش محتوا

Herberis - Fazldarou

knowledge based Fazl Darou company is created by a group of research pharmacists with trusting the natives and their knowledge in 2018. the aim of Fazl Darou is to produce pharmaceutical products needed by the country.

Contacts

گزارش رویداد هفته استارتاپی زنجیره ارزش فراورده های دارویی

  • Home
  • -
  • اخبار
  • -
  • گزارش رویداد هفته استارتاپی زنجیره ارزش فراورده های دارویی
گزارش رویداد هفته استارتاپی زنجیره ارزش فراورده های دارویی

گزارش اولین روز از برنامه‌های آموزشی چهارمین دوره‌ی نوداک :

13 اسفند 1401، اولین وبینار با موضوعیت پنل ضوابط ثبت و اخذ فرآورده های دارویی و با تدریس دکتر فاطمه فرجادمند، در بستر الوکام و با حضور دانشجویان داروسازی، از دانشگاه‌های سراسر کشوربرگزار گردید.

نوداک

در این وبینار به شرایط ثبت دارو و فرآورده‌های جدید دارویی پرداخته و شرایط و آزمایش‌ها و تست‌های کیفیت و اعتبار‌سنجی برای آنها مطرح شد.  طی این جلسه‌ی دو ساعته، به حدود هفت سرفصل از شرایط ثبت فرآورده‌های دارویی پرداخته شد اعم از کنترل‌های استاندارد، شرایط بسته بندی، تست‌های پایداری و عمر دارو، روش ثبت CTD و…

گزارش دومین روز از برنامه‌های آموزشی چهارمین دوره‌ی نوداک :

 14 اسفند 1401 ساعت18، دومین پنل با عنوان ” ضوابط ثبت و اخذ فراورده های طبیعی و سنتی ” با تدریس دکتر فاطمه فرجادمند، با حضور دانشجویان داروسازی، از دانشگاه های سراسر کشور در بستر الوکام برگزار گردید.

دکتر فرجادمند، به شرایط ثبت فراورده‌های دارویی و قوانین و نحوه اجرای آنها پرداخته از ابتدای مسیر ثبت و اخذ ماده طبیعی و سنتی، مراحل را تشریح و به  نکات مهمی اشاره کردند.

نوداک

همچنین سومین پنل با عنوان “ورود به سرزمین عجایب داروسازی” با تدریس دکترحاجی‌میری، برگزار گردید.

نوداک

در این پنل، دکتر حاجی‌میری سرفصل هایی در رابطه با:

-مسئولیت پذیری و سخت کوشی

-تحصیلات تکمیلی و جانبی

-مهارت‌های مهم برای داروساز

-ابزارهای کاربردی برای یک دانشجو(سایت های آموزشی و …)

ارائه دادند و در انتها به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداختند.

گزارش سومین روز از برنامه‌های آموزشی چهارمین دوره‌ی نوداک:

15 اسفند 1401، ساعت18 عصر، سومین وبینار با عنوان ” چالش شرکت‌های دانش بنیان و انتقال دانش فنی به صنعت” با تدریس مهندس محسن همتیان در بستر الوکام برگزار گردید.

این وبینار دو ساعته، به توصیف شرکت‌های دانش بنیان، مراحل کار و جذب نیروی انها و توضیح جایگاه این پدیده ی نوظهور در کشور پرداخت و موضوعیت دانش بنیان را با دیدی جدید و نگاهی هوشمندانه بررسی کرد.

گزارش چهارمین روز رویداد

افتتاحیه نوداک۴ در تاریخ 16 اسفند ماه 1401 در تالار امام رضا دانشکده پزشکی مشهد ساعت ۱۰ صبح برگزار شد.

در بخش اول مراسم،جناب دکتر باقری،مدیر فناوری و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان جایگاه دارو و داروسازی در فناوری های صنعت سلامت پرداختند.

نوداک

در بخش بعدی مراسم، جناب دکتر محسن تفقدی، هیئت علمی دانشکده داروسازی و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به بیان فعالیت های پارک های سلامت پرداخته و خاطر نشان کردند یکی از مزیت‌های این پارک برخلاف دیگر پارک‌های فناوری و سلامت در دانشگاه‌های سراسر کشور، نزدیک بودن آن به فضای دانشگاه  و به هم پیوستگی این مجموعه است.

نوداک

در ادامه، برگزیدگان مرحله اول، طی ارائه‌های کوتاه ۱۲۰ ثانیه‌ای به شرح و تفصیل ایده‌های خود پرداخته و توسط داوران و حضار سالن، با فرم‌های مجزای ارزیابی، داوری و نتایج بلافاصله ثبت شد.

در پایان مراسم و پس از وقفه استراحت، در نهایت، ۱۰ ایده‌ برتر دارویی چهارمین دوره رویداد نوداک اعلام شد تا تیم‌ها برای رقابت نهایی روز ۵شنبه ۱۸ اسفندماه، آمادگی لازم را کسب کنند.

16  اسفند 1401، ساعت16 عصر، سومین وبینار با عنوان نوآوری در طراحی مدل کسب و با تدریس دکتر علی جاهدی به دو صورت مجازی و حضوری به صورت همزمان در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در بستر الوکام برگزار گردید.در این وبینار دو ساعته، ایشان به بیان نحوه ی ارائه‌ی ایده در کسب و کار پرداختند.

نوداک

خلاصه این وبینار که که بیشتر مخاطبانش صاحب ایده های برگزیده شده در داوری ظهر بود به شرح زیر است:

ایشان با تاکید بر اینکه اولین گام بیزینس تشکیل تیم است، نحوه اجرای ایده به وسیله یک تیم خوب مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین به بیان مختصری در مورد تعریف کلمات کلیدی مثل استارت اپ، نواوری و … پرداختند.سپس یک مدل بیزینسی مثل دیجی کالا را مورد بررسی بیشتر قرار داده و مارکتینگ و بیزینس را از جهات مختلف بررسی کردند.

گزارش  پنجمین روز از برنامه‌های آموزشی چهارمین دوره‌ی نوداک :

17 اسفندماه از ساعت۹ صبح، بوم کسب و کار در کلاس‌های دانشکده داروسازی نصب شده و تیم های برگزیده در کلاس‌ها مستقر شدند. سپس با راهنمایی منتورهای تخصصی و کسب و کار داروسازی دانش بنیان فضل دارو و اعضای تیم به فعالیت روی بوم کسب و کار پرداختند  تا امادگی لازم برای ارائه نهایی ایده و طرح ها  ایجاد شود. در ادامه، کارگاه و پنل حضوری و مجازی نیز برگزار شد.

برنامه مشاوره و منتورینگ فضل دارو

-ارائه فایل اموزشی مدل کسب و کار Business model

– ارائه فایل اکسل محاسبه قیمت گذاری اولیه محصول

-معرفی بخش های مختلف  مدل کسب و کار و ارائه مطالب در حوزه تخصصی دارو و فناوری سلامت

گزارش اختتامیه رویداد نوداک 4

18 اسفند ماه اختتامیه و داوری نهایی ایده‌ها در تالارپورسینای دانشکده داروسازی،ساعت ۱۰ صبح برگزار شد.

داوری نهایی 10 طرح اولیه با حضور داوران  از هیئت علمی دانشگاه صورت گرفت و پس از ارزیابی طرح ها و ایده ها  سه طرح برگزیده اعلام شد که به شرح زیر می باشد .


طرح اول: اقای علیرضا اسماعیلی (قرص مکمل پروبیوتیکی  بیماران خودایمن)
طرح دوم:اقای محمد مصطفی محمدی یکتا (پانسمان ماتریکس خارج سلولی گوسفند)
طرح سوم:فریده خوش سخن مظفر(زخم پوش گیاهی مبتنی بر نانوذرات ضد میکروبی)
https://psrtcmums.ir/nodak/

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *